maanantai 25. huhtikuuta 2016

There's a lot of craic out there!

Heissan!

Täällä eleltiin jo viimeinen akateeminen kouluviikko, eli nyt seuraa viikon lukuloma sekä tenttiviikot. Meillä ei ole kuin pari varsinaista isompaa koetta tulossa, joilla molemmilla on viikon väli, joten paineita ei tarvinne ottaa. Viime viikolla oli vaihtareille järjestetty viimeinen ilta, jossa oli tarjolla irlantilaista musiikkia ja tanssia sekä syötävää sen jälkeen. Istuskelimme koko porukalla auringossa sen illan. Niin ja saatiin matkamuistoksi kivet I <3 UL- tekstillä sekä mahdollisuus voittaa lentoliput takaisin Irlantiin. Mie todellakin rakastan Irlantia ja tätä vaihtariperhekuplaa täällä. Mutta kaikkea aikansa, eikös?



Koulunkäynnissäkin oli jo rentoilun makua - kävimme ruokamikrobilsan ryhmän kanssa olutpanimovisiitillä ja kestävän kehityksen luokan kanssa vietimme päivän ekokylässä. Perjantaina olivat massiiiiiviset partyt Stablesissa (ja sitä ennakoineet pre-partyt). Jonot olivat pitkälle ulos asti, mutta meiningit olivat sen arvoisia. Järjestyksenvalvojat kävivät hakemassa pois pöydiltä tanssimasta, kröhöm köhh.

Eilen oli viimeinen OPC:n taivallusretki Burreniin, jota kävimme International Societyn reissulla jo pintaraapaisemassa. Mutta koska OPC, tällä kertaa lähdimme vaeltamaan noille silmänkantamattomiin jatkuville liuskekivikukkuloille kuuden tunnin ajaksi. Perinteisesti kohteena on ollut jonkinnäköinen vuori tai vähintäänkin päiväunitilaan uuvuttava maasto, mutta Burren sattuikin olemaan leppoisa poikkeus sääntöön, vaikka matkaa kertyikin! Maisemia pystyi rauhassa seurailemaan laittamatta kaikkea huomiokykyään siihen, mihin jalan voi seuraavaksi laittaa. Illalla jaksoi vielä villitä menemäänkin kämppisten kanssa, jeee! Eilinen oli viimeinen reissu noiden kivojen tyyppien kanssa. Siellä selvisi muun muassa, että ruotsalaiskamuni mukaan jokaisesta sanasta saa suomalaisen, kun siihen lisää loppuun '-lainen'. Koira on siis hundlainen. Suomen lyhyt oppimäärä.




Tänään jäljellä kolmisen viikkoa. Onneksi vielä ehtii viettää monia erasmus-perheillallisia, pieniä kivoja hetkiä ja aurinkoisia iltapäiviä takapihalla viltillä kölliessä. Ja käydä Belfastissa seikkailemassa!

Ps. irlantilaisten käyttämä ilmaisu 'craic' tarkoittaa jokseenkin samaa kuin hauskuus. Ja se on aina sosiaalista hauskuutta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti